Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Mona Hall - 17 februari 2009 14:54

Kirra mår prima och magen växer som syns på bilden. Nu vill hon tillbringa mycket tid på soffan och sova. Imorse väckte hon oss kl 5. Ingemar som är så snäll trodde hon ville gå ut och kissa, att valparna tryckte på, men det var fel hon ville inte ut hon ville ha M A T. Mat och sova är livet nu, tycker Kirra. Promenader är ju också kul förståss men leka nä nä säger Kirra.

Pixi har kommit på att om hon tar en pinne  i munnen  och morrar av bara den samtidigt som hon hoppar från sida till sida och gör lekinviter så kan hon få igång Kirra en liten stund.

Förra veckan fick jag åka akut till veterinär med Pixi. Hon hade blodig avföring och magknip. Hon går ju på utredning men denna gång blev det starkare symtom. Han upptäckte att Pixi hade en hasselnöt stor knöl i tarmen och en kraftig tjocktarmsinflammation. Hon äter nu antibiotika och får dietmat. Idagsläget är hon rätt pigg så jag hoppas att inflammationen går tillbaka snabbt och att knölen hänger ihop med den. Vi ska tillbaka nästa vecka så det är bara att hålla tummarna. Pixi fick mycket beröm för att hon var så duktig och snäll hos veterinärerna. Hon stod alldeles stilla när hon fick dropp och när de undersökte tarmen. Bara ett litet pip hördes från lillprinsessan. Ikväll ska hon få följa med till ridhusträningen i Askersund. Det är träning till allmänlydnadspasset som gäller och vi som ska bli intruktörer ska hålla i allmänträningen. Pixi har blivit riktigt duktig.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards