Alla inlägg den 6 april 2009

Av Mona Hall - 6 april 2009 19:53


I lördags var jag i Snavlunda och vi hade en heldagskurs med nosarbete. Solen sken och det var en underbar dag. Pixi skötte sig fint  och det gjorde även "lilla Arn"  som använde näsan som han skulle göra. Kul att se olika hundar jobba med olika svårighetsgrader på spår. Det är ju inte fel att grilla korv och fika eller. När vi åkte hem kändes det i ansiktet att solen tagit.

Ingemar skötte valparna den dagen och de är ju rätt aktiva nu. Full fart. Han var rätt sliten fast Elina kommit hem och hjälpt honom.

Valparna har fått olika färger på halsbanden. Svart hane = röd, grön hane= vit, blå hane=omärkt, orange tik= omärkt , röd tik =röd, ljusblå tik= vit, rosa tik =rosa.

Rosa tik som somnat med huvudet i skålen.

Nu vill de ut i köket också. Blir de inte utsläppta så sitter de vid dörrenöppningen och skriker.De är så sällskapsjuka och vill vara där vi är. De är även bra på att samarbeta. Ni valpköpare kan glömma att bara ställa upp gröna kompostgaller på golvet som jag har gjort. De har lärt sig att om man går mot gallret så kan man forsera dem och komma ut på jättespännade ställen. Det går även bra att bita och rycka i gallret och gör alla det samtidigt så ..... Vi måste hitta på en annan lösning för dörrstopp nu är de på rymmen titt som tätt.

Svart kille som hittat ett skönt hörn när han var på rymmen.

Blå hane som gick lös på skon när han var på rymmen.

Igår tänkte den svarta hannen smaka på Pixis mat. Det fick han inte utan det kom en dov morrning från henne och han vände tvärt och fattade vinken.Duktig valp.

Annars tycker jag det mest är att torka rent efter dem. Vissa är duktiga att gå på tidningar och kissa men det är ju pölar både här och där, som ni kanske har märkt ni som har varit här och kikat på de små.

Rosa tik har hittat en eget kryp in.

Mynta kommer med mormor Vivianne och hälsar på och valparna slåss om att komma upp i hennes knä.

Skönt att sova i Mammma Kirras säng


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards