Direktlänk till inlägg 12 november 2008

Regn och åter regn

Av Mona Hall - 12 november 2008 20:15

Idag orkade jag knappt gå ur sängen.Vaknade kl 3 i natt och kunde inte somna om, värk i lederna och min tinnitus visslade mer än vanligt. Brukar inte störas av det annars men inatt var det kört. Masade mig upp vid kl 7 men kände mig lika trött som mina gullvovar på kortet.


Åkte ut i skogen och såg för första gången en varghybrid. Vilka långa ben han hade och svanstippen den lyste vit. Fick veta att det fanns en uppfödare i Tiveden. Undrar varför man vill ha en sådan "hund"?

Kirra fick ett spårupptag som gick bra. Pixie gick sin egen väg i spåret men tillsist kom vi fram till slutet med lite hjälp. Brukar inte hjälpa till men med Pixie tycker jag inte att det gör så mycket eftersom det är aktivering.


Idag har jag prövat att ligga på "spikmatta"( ni läste rätt). Går på yoga och hon förespråkar att man ska ligga på mattan minst 30 min som smärtlindring. Det gör o n t att ligga på den i varje fall första minuterna. Det gäller att slappna av annars gör det dj -gt ont och tro det eller ej efter en stund så känns det skönt. Ordspråket kanske gäller "att ont ska drivas ut med ont".


Ikväll har jag vunnit första priset hos Parkhallens kundkväll!!! Gissa vad jag vann. Korv!!! falukorvring, stora påsar med wienerkorv, grillkorv, ölkorv och leverpastej från Robertssonchark. Ni som känner mig vet ju hur mycket jag tycker om k o r v. Hundarna blir nog glada och mycket träningsvilliga för nu kommer de få goda belöningar. Jag kommer att laga någon middag med korv också. Någon som har tips på en god korvrätt?

 
 
Emelie & Elis

Emelie & Elis

13 november 2008 09:23

Ja, det är vädret tär på en. Vaknar med huvudvärk varje morgon...... men det brukar släppa efter ett tag i alla fall. Söt bild på dogsen! Kul med vinst men det hade väl varit bättre med nåt annat än korv.

http://www.bordercolliedog.se

 
Jill

Jill

13 november 2008 14:47

Så sött det ser ut på kortet! Hoppas det onda ger sig snart iaf för en stund :)

http://hundarnaojill.dinstudio.se

 
Fia

Fia

13 november 2008 15:09

Du får ha korv-party, Mona :)) Hoppas att du mår bättre nu! Lite sök i morgon kanske??

http://www.vickulas.se

 
Helén o Deco

Helén o Deco

13 november 2008 15:15

En blogg till att hålla reda på :) Kul!

Nej jag begriper mig inte heller på varghybrider. Hade två st. på kurs för några år sedan, fast jag fick inte reda på att det var sådana förrän långt efteråt. De var helvita och enormt stora. Tråkigare exemplar får man leta länge efter!

Jag gillar inte heller korv! Men dina hundar blir väl glada :D Krya på dig!

http://decosmatte.bloggagratis.se

 
Mögel-Åsa

Mögel-Åsa

13 november 2008 16:20

Hallå Mona - hade ingen aning om att du hade en blogg?!? Där ser man....

Jag har en spikmatta som är superskön. Så fort jag får känningar i ryggen/nacken använder jag den några dagar och så försvinner problemet (nu kan man ju undra varför man inte använder den förebyggande? tror jag glömmer bort den då....hmm, korkat!).

http://www.kennelhyzz.se

 
Maria

Maria

14 november 2008 08:49

Nu blir vovvarna glada! Massa korv i belöning!!
Härlig mys-bild på tjejerna!
Ha en bra helg!!

http://www.goskelpie.se

 
Biggan

Biggan

14 november 2008 21:36

Gud, så söta dom är ihop.
Så Kirra är sotis på Nano nu?

http://123minsida.se/FajtaNano

 
lena

lena

14 november 2008 22:14

Vilka mysisar du har, jamen korv är ju gott.
ha de bra

http://www.vittragim.just.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona Hall - 28 september 2009 13:16

Den veckan som gått har jag varit flitig med hundträningen. Det har blivit flera pass med lydnadsträningen. Nu så sitter inkallningen med stå mycket bättre. Även fjärren går bra. Däremot började rutan bli svårt helt plötsligt. Stannade framför den he...

Av Mona Hall - 21 september 2009 20:04

Det har hänt lite sedan sist. Får försöka sammanfatta mig kort. Kirra har piggat på sig och börjar nu bli sitt vanliga jag. Vi tränar in lydnads tvåan nu. Får se när vi är mogna för tävling. Inkallning med ställande börjar bli ok men vi har lite kvar...

Av Mona Hall - 3 september 2009 19:17

Idag har Kirra varit hos veterinären hela dagen och vi fick positiva besked hon är inte allvarligt sjuk som jag trodde. Hon har ju varit väldigt trött en längre tid. Det började redan innan lägret  tyckte jag. Sedan har det blivit lite bättre och sed...

Av Mona Hall - 17 augusti 2009 13:26

Idag har vi varit ute på en långpromenad, jag och alla tre vovarna. Det blev lite upplet för Kirra och vindövningar för Qnut. Ihelgen har vi varit i stugan igen. Äntligen har Ingemar blivit färdig med veden. Ibland undrar men om den förökar sig där ...

Av Mona Hall - 13 augusti 2009 13:10

Igår var vi ett gäng på kurs i Ervalla hos Anette. Hon har själv två kelpies och många, många får och lamm. Instruktör är Åsa Varg.Vi fick börja med balans övningar och  "vall lydnad" i en väldigt liten hage. Det är inte så lätt att veta var man ska ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards